Reizen met mindfulness programma

wandeltocht ngorongoro - tanzania

Hear the voice of silence

Deze bijzondere safari van 14 dagen heeft alles wat een reis naar Afrika moet hebben. Al lopend door het bizar mooie krater hoogland word je vanzelf overweldigd door de schoonheid en authenticiteit van het landschap. De natuur- en meditatie oefeningen zijn levensveranderend op een subtiele en verzachtende manier.

Usambara hart safari

The heart touches the sky 9 dagen

Doe eens wild en vlieg voor 9 dagen naar Kilimanjaro, maak een spannende wandeltocht tussen wilde dieren en een gamedrive door Arusha Nationaal Park, trek de wandelschoenen aan voor 3 dagen lopen in Usambara Mountains, plons neer in Tanga, chill out in Ushongo Bay, beleef het verleden in het romantische Bagomoyo, leef iedere dag vanuit je hart en vlieg weer naar huis.

Spiritual Tour Pangani

The heart touches the sky 15 dagen

Doe nog wilder en trek de wandelschoenen aan voor een jungle tocht in Usambara Mountains, relax en geniet in Magoroto Forrest Estate, plons neer in Tanga aan Zee, chill out in Pangani Beach Paradise, beleef het verleden in het romantische Bagomoyo Bay, steek door naar Morogoro in Uluguru Mountains, zak af naar het zuiden voor een spectaculaire bootsafari in het beroemde Selous wildpark, leef iedere dag vanuit je hart en vlieg weer naar huis vanuit Dar Es Salaam..

broederschap in Tanzania

Walk the Rhythm of the Earth

Een 14 daagse wandel- en kampeersafari voor mannen. We nemen je mee op een avontuurlijke ‘innerlijke’ reis naar die bron waar vanuit als vanzelf je krachtige potentieel als man opborrelt. Iedere dag zet je een stap vooruit op het kwetsbare pad naar jouw waarheid en oefen je ermee om deze eerlijk te delen met je broeders.

hiking Ngorongoro

Walking on common ground

Een wandel- en kampeersafari van 8-10 dagen voor familie-, partner- en vriendengroepen door het adembenemende Ngorongoro Krater Hoogland. Met iedere stap leer je jezelf oprecht in te brengen, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen behoeften en ruimte te houden naar het verhaal van de ander(en). Hierdoor komen tijdens oefeningen en “sharings” de gespannen of zelfs vastgelopen verhoudingen in een nieuw, verzacht perspectief te staan.

Natuur retraite leiderschap

Repack Your Bag – bedrijfssafari

Tijdens een 10 daagse wandelsafari gebruik je de ongerepte natuur in Tanzania om je stevig te wortelen in je persoonlijk leiderschap. Het doel is om helderheid te krijgen over jouw missie en deze authentiek en krachtig vorm te kunnen geven met behulp van leiderschapstraining en mindfulness.

mindfulness solo retreat Tanzania

Mindfulness solo retreat in Tanzania

Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in de relatie met jezelf, je werk, je relatie, je kinderen of je worstelt met levensvragen, depressiviteit en/of vermoeidheid is het misschien tijd voor een adempauze. Je bent te gast in het romantische huis van coach Alina de Vilder in Mwanza.