Individuele leiderschapsontwikkeling en loopbaanontwikkeling

Tijdens onze individuele leiderschapsontwikkeling reizen en loopbaanontwikkeling hebben we als uitgangspunt dat persoonlijke en zakelijke ontwikkeling steeds dichter bij elkaar zijn komen te liggen. Het is evident dat persoonlijk welzijn en omstandigheden van ZZPers en werknemers direct invloed hebben op hun functioneren en hun ontwikkeling in het werk. Daarnaast heeft het vaak een groot effect op het contact met klanten en de samenwerking met collega’s.

Je werksituatie

Je loopt dus ergens tegenaan wat met je werksituatie te maken heeft. Je wilt dat er iets verandert want je voelt je belast en gestrest door de aard van de werkomstandigheden, of door een gevoeld onvermogen om je aan te passen aan de verwachtingen die een organisatie, werkgever of collega’s van je hebben. Naast aandacht voor je ervaringen op het werk, gaan we dus ook op zoek naar persoonlijke spanningsfactoren die bijdragen aan je problemen in relatie tot je werk.

Aanbod reizen

Wij bieden twee typen zakelijke reizen; leiderschapsreizen en een loopbaan reis.

Leiderschapsretraite op locatie

Leiderschapontwikkeling op de prachtige retreatplek van Alina in Mwanza, Tanzania
“Leiderschapsontwikkeling gaat allereerst over leren leiding geven aan je eigen mind”

meditatie Tanzania

Een wandelsafari als leiderschapsreis

Leiderschapsontwikkeling tijdens een wandelsafari door het adembenemende Ngorongoro Krater Hoogland.

“Het is essentieel voor leiderschapsontwikkeling om je te bevrijden van een hulpeloze afhankelijkheid van anderen en het verlangen naar ideale omstandigheden. Vandaar kan een denken, voelen en handelen ontstaan vanuit authenticiteit”.

Tijdens een van de mooiste natuur-wandeltrekkings ter wereld, maak je ook een innerlijke reis om je kwaliteiten als leider ruimte en kracht te geven. Van daaruit zul je op een natuurlijke manier anderen inspireren en motiveren hun talenten in te zetten voor jullie gezamelijke doelen.
Tijdens de trekking slaap je in een lichtgewicht tent en loop je door natuurgebied zonder voorzieningen. Je bagage gaat mee in de landcruiser of op ezels.

Leiderschapontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Waar kun je zoal tegenaan lopen
* structurele veranderingen (reorganisaties) op je werk
* pesten op het werk, ongewenste intimiteiten
* arbeidsconflict met de werkgever (acuut of slepend)
* stapelende problematiek in de samenwerking met collega’s
* onvoldoende ontwikkeling of expressiemogelijkheden van de eigen talenten
* het stilstaan bij de eigen talenten
* belemmeringen vanuit de eigen persoonlijkheid

Aan het eind van je loopbaanontwikkeling reis heb je een nieuw perspectief ontwikkeld op je problemen,  jezelf, je relatie met je omgeving, je werkgever en collega’s, je relatie met het werk zelf en wat jouw missie is.

Een safari naar een wildpark

Het is mogelijk om je reis te combineren met een safari naar een van de beroemde wildparken in Tanzania; Serengeti, Rubondo of Gombe met de chimpanzees van Jane Goodall. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor de zakelijke leiderschapsontwikkeling en loopbaanontwikkeling werk ik samen met Diana Bergsma van zakelijke coaching reizen. Zij verzorgt de intake en de zakelijke aspecten van een reis, vandaar dat je wordt doorverwezen naar haar website.

Ik maak onder haar paraplu deel uit van een klein, zorgvuldig gekozen team van coaches. We hebben met elkaar gemeen dat we persoonlijk diepgaande processen zijn aangegaan en ons blijven verdiepen. In combinatie met de vele studies en trainingen hebben we ons ontwikkeld tot ervaren, gebalanceerde coaches met een brede kijk en aanpak op het scala aan uitdagingen waar mensen mee te maken kunnen krijgen in hun privéleven en werksituatie.

Karibu (welkom) Tanzania

Collega’s op andere plekken

Monique van Proosdij is een collega coach en zij organiseert bijzondere retraites op het gebied van leiderschapsontwikkeling in Sardinië.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.